E.S.T. på LP

E.S.T. i ytterligare två nypressningar


Coldplay ger allt!

Bombastisk tändning med Coldplay


Proggskägg!

Ny platta från svenska proggkungarna Beardfish


Coldplay live i Musikguiden i P3

Igår torsdag lirade Coldplay inför ett fullsatt Stockholm Stadion. Musikbyrån i P3 sände live, men du som missade det eller bara vill återuppleva konserten kan göra det tack vare SR och Musikbyrån i P3. Konserten är uppdelad i två bitar, Håll till godo! Men ni som var där vet vilket mäktigt  jädra spektakel det var. Vi säger bara armband!


Iggy lever!

Inför kvällens konsert med Iggy & The Stooges på Gröna Lund var frågan om 65-årige Iggy Pop fortfarande orkar rocka och jodå - än är det liv i The Iguana.


Rock-Fest

På Cirkus!

Igår tisdag spelade Social Distortion, Royal Republic och Alonzo Fas 3 på Cirkus. Ikväll är det dags igen!


Social Distortion

På Cirkus

Ikväll och imorgonkväll spelar Social Distortion på Cirkus i Stockholm.


Alla ska till Götet!

Överdos av musikfestivaler i sommar? Visst, men fasiken vilket artistuppbåd Way out West kan ståta med!


En skön dag i en park

Ännu en festival? Nej, Gainesville Stockholm är ingen festival eller konsert. Snarare en riktigt skön dag i en park, där du kan äta och dricka gott, se konserter och umgås.


Kent pressar slott till max

Maken till "konsertarena" har jag väl aldrig sett, men nog var det en mäktig upplevelse att se Sveriges största rockband inta Uppsala Slott denna lördagskväll.


Analog rules - again

Brittiska trion Portishead vältrar sig i ädelt analogsound


Droppa avgrundskicken

Alla ni spränghippa dubstepfantaster ute i Sommar-Sverige - överdosera inte basen! Det kan få mycket negativa konsekvenser på er fortsatta audiofilkarriär, med skenande köp av ständigt större subwoofrar. För minns då DJ-Snapes stränga ord:
"Pay Attention! I shall drop the bass only once!"
So don't try this at home kids. They're professionals. They know what their doing...


Got djent?

Poetisk och brutal magi från Gojira och bröderna Duplantier


Magiskt Pearl Jam!

I februari för 20 år sedan lurade en kompis med mig för att se ett okänt band från USA som skulle vara bra på en rockklubb i Stockholm. Trots att 20 år har gått har jag ganska klara minnesbilder av spelningen. Det kommer jag att ha om ganska många år från gårdagens spelning med Pearl Jam också.


Syster Sol lyser upp!

En reggae-artist ska vara man, svart, ha dreads och komma från Västindien. Syster Sol är så fel man kan bli - hon är kvinna, svensk och har långt blont hår och sjunger dessutom till stor del på svenska, men ändå blir det så rätt.


Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.