CES-nytt

Mer WiSA

Den nya trådlösa standarden WiSA verkar bli den stora "ljudgrejen" på årets CES-mässa i Las Vegas. Bang & Olufsen lanserar en sändare och en mottagare.


Om du inte vill vänta!

Reed 3P

I Hifi & Musik nr 11 utlovades ett test av den finmekaniskt så avancerade tonarmen Reed 3P i nya nr 12. Så blev det nu inte, på grund av utrymmesbrist, men vi kan istället erbjuda dig som inte vill vänta att ladda hem artikeln HÄR !


Svenska Supra

Lanserar hörlurar

Det svenska kabelmärktet Supra hakar på den starka hörlurstrenden och börjar med in-ear-lurarna NiTRO.


Ännu billigare

Sonos

Nu kommer lilla Play:1, en verkligt överkomlig väg in i Sonos-världen.


2013-2014 års

EISA-vinnare!

Om du väljer Läs mer här nedan, får du se alla produkter som vunnit en EISA Award 2013-2014, och i bildspelet hittar du utförliga beskrivningar om årets bästa ljud- och hemmabioprodukter. EISA är en sammanslutning av Europas ledande hemelektroniktidningar, där Hifi & Musik sitter i den kominerade Audio/Hemmabio-panelen. Vår systertidning HemmaBio är svensk representant i Video-panelen, men hjälper förstås oss på Hifi & Musik med hemmabioprodukterna. Kolla gärna in vinnarna också på EISA:s officiella hemsida, där man även kan titta på korta videosnuttar om varje ensikld produkt, förutom att läsa våra motiveringar: http://www.eisa.eu/

Alla produkter som vunnit priser inom Audio/HT, kombinerade priser med Video-panelen samt två gröna pristagare, kan du läsa om och titta på om du klickar HÄR!

 


Fler DAC:ar

Från tidigare stortest

I Hifi & Musik nr 7-8/2013 testar Per Sundell Primares relativt färska DAC 30, med ett pris på 20.000 kronor. I nr 1-2/2013 hade ett stortest av DAC:ar i ungefär samma prisklass, med testfavorter som T+A men också Hegel, Arcam och den kompletta rörbestyckade förstegslösningen från AMR. En pdf-fil av stortestet laddar du ner HÄR!


Hemma Hos med

Beveridge Model 2

Milstolpen i Hifi & Musik nr 7-8/2013 behandlar den klassiska elektrostaten Beveridge Model 2. Men redan i Hifi & Musik nr 9/2007, gjorde vi ett hemma hos-reportage, där de famösa högtalarna spelade huvudrollen. På bilden här bredvid, Hifi & Musiks utsände Thorsten Johansson tillsammans med högtalren i fråga. En pdf-fil av artikeln laddar du ner HÄR!


Extra funktion

Hos Marshall Monitor

I Hifi & Musik nr 6 testar vi hörlurar, bland många andra Marshall Monitor. Vi plussade för de dubbla kabelanslutningarna, en på varje kåpa, som låter användaren fritt välja vilken sida kabeln ska gå till. Men vi glömde påpeka den viktigaste funktionen med de dubbla jacken, nämligen att din kompis kan koppla in sig på det andra 3,5-millimetersjacket och njuta av musiken du spelar. Men så är det, liksom det alltid varit hos koncernkollegan Urban Ears, bland annat den populära Plattan, som även den låter dina vänner vara med och lyssna.


T+A-kuber

Nu med siffror

I Hifi & Musik nr 6 testar vi T+A-monoblocken M10 och försteget P10-2 med mycket gott resultat, men dessvärre kom inte siffrorna med på de båda effektkubsmätningarna vi gjorde. Klicka på rubriken här ovan, så hittar du mätningarna, inklusive siffror. Och vilka mätningar sen...


High-End, München

Ännu mer spänning

Dynaudio introducerade nya Excite-serien under High-End-mässan i München.


Sweetspot Stockholm

Nytt från Primare & AE

Hos Audioactive kunde man lyssna till prototper av Primares nya 60-serie förstärkare och beskåda AE:s nya golvare Reference 3.


Testet av

Audio Pro Allroom Air One

Här är det till Hifi & Musik nr 4 utlovade testet av Audio Pro Allroom Air One, som PDF innan det publiceras "på riktigt" i nr 5!


Filmen om

Vic-Tone Records

Här är det i Hifi & Musik nr 4 utlovade filmklippet om Vic-Tone Records och vinyltillverkning!


Marten-dag

Hos Audio Concept

Lördagen den 6/4 gick i Martens tecken hos Audio Concept på Södra Agnegatan i Stockholm. Inte bara hade man bullat upp med både store- och lillebror Django, även kallade XL och L, utan båda bröderna Olofsson fanns också på plats hela dagen. Även extremt tung digitalteknik från MSB och de svenska rörförstärkarna The Lars. Ja, en hel del annat smått och gott också.


Varde ljud

Sonab tillbaka

Klassiska Sonab är tillbaka på marknaden, men bara den professionella delen.


Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.