Nr 7-8 '17

Senaste numret

I handeln sen 18 Juli

Stortest!

Smidiga aktiva högtalare

En ett par högklassiga aktiva högtalare kan användas på en massa sätt: i studion, i vardagsrummet, vid datorn eller i multirumssystemet. Bara fantasin sätter gränser och bland våra sex deltagare finns olika vettiga funktioner som bland annat digitalingångar.

Test!

Väl tempererad?

Nja, men frågan är om vi någonsin stött på en mer egensinnig skivpspelare än den vi just testat från Well Tempered Lab, tror knappt det och den golfbollslagrade tonarmen är bara början...

& Musik!

Sgt. Pepper & The Summer of Love

Måns Ivarsson berättar historien om och lyssnar på den nya mixen av \"Sgt. Pepper\'s Lonley Hearts Club Band\" samt berättar om den snåriga vägen fram till den klassiska skivan.

Duell!

Denon vs. Denon

Vi ställer den relativt nya förstärkaren PMA-1600NE mot den betydligt biffigare storebrorsan PMA-2500NE och frågar oss vad de extra 8.000 kronorna köper, förutom större format och högre vikt?

Fantasisk DAC

Ibland kommer en sådan där produkt som spränger barriären för såväl pris som prestanda. Frågan är om inte Pro-Ject Pre Box S2 Digital är just en sådan produkt, dessutom med fullt MQA-stöd.


Beställ senaste numret

Här kan du beställa det senaste numret! Fyll i dina uppgifter i formuläret och tryck "Skicka beställning" så skickar vi tidningen till dig. Du får ett inbetalningskort tillsammans med tidningen på 59 kr + porto.

Vill du beställa ett äldre nummer? Inga problem, klicka här för att söka efter gamla nummer.Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.