Nr 12 '17

Senaste numret

I handeln sen 12 December

Stortest!
7 olika förstärkare
Allt eller inget? Rakt av analog, med inbyggd DAC eller fullt ut med nätverksmöjligheter? Valet är ditt bland våra sju förstärkaralternativ.

Stortest!
Komplett trådlösa högtalarsystem
Fem olika högtalare och system av högtalare, med mer vanliga radioapparater, en ordentligt stor Bluetooth-högtalare, en stationär allt-i-ett-högtalare och två fullfjädrade multirumshögtalarsystem är vad som bjuds i denna genomgång.

Test!
Sonus Faber Serafino
Nya mellanmodellen i Homage-serien tog redaktionen med storm.

Test!
CD-spelare deluxe!
Eller vad ska man säga om en maskin för några hundratusen eller mer. Vi pratar om dCS Rossini, med eller utan extra klockstyrning.


Beställ senaste numret

Här kan du beställa det senaste numret! Fyll i dina uppgifter i formuläret och tryck "Skicka beställning" så skickar vi tidningen till dig. Du får ett inbetalningskort tillsammans med tidningen på 59 kr + porto.

Vill du beställa ett äldre nummer? Inga problem, klicka här för att söka efter gamla nummer.

Om formuläret inte verkar fungera som det ska, går det bra att mejla din order direkt till pernilla@hifi-musik.se.Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.