Nr 6 '18

Senaste numret

I handeln sen 14 Juni

Stortest!

7 kvalitetslurar

För (nästan) alla tillfällen: hemma, på väg till jobbet eller på resan. Priser från knappa 4.000 kronor upp till drygt fyra gånger så mycket.

 

Grupptest!

3 olika förstärkare

Integrerade förstärkare av högsta klass, med tre olika förstärkartekniker: halvledare, helrör och hybrid.

 

Test!

Svensk toppmonitor!

XTZ:s Divine Delta är en rejält påkostad stativhögtalare som även kan användas som centerhögtalare i en flerkanalsanläggning.

 

Test!

Tysk precision

Ja, det får man verkligen om man införskaffar skivspelaren Giro från AMG, helt komplett dessutom, inklusive väldigt fin pick-up, om man så vill.


Beställ senaste numret

Här kan du beställa det senaste numret! Fyll i dina uppgifter i formuläret och tryck "Skicka beställning" så skickar vi tidningen till dig. Du får ett inbetalningskort tillsammans med tidningen på 59 kr + porto.

Vill du beställa ett äldre nummer? Inga problem, klicka här för att söka efter gamla nummer.

Om formuläret inte verkar fungera som det ska, går det bra att mejla din order direkt till pernilla@hifi-musik.se.Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.