Elton John

Till Gröna Lund

Gröna Lunds största spelning någonsin? Ja, det är frågan om det inte är det, när Elton John nu tänkt sig återvända till nöjesparken sommaren 2017, 46 år efter hans förra besök på Grönan, 1971. Det är bara att boka in 2 juli i kalendern redan nu, ladda för en lååång ködag, matsäck och oömma skor... Grattis, Stockholm!


Hiss med Johnossi

Snart släpps Johnossis fjärde album Transitions, men redan nu finns smakprov från alla på spåren på albumet i en nysläppt liten interaktiv video. Du får en nyckel till Transitions, går in i en hiss och väljer sen våningar för att höra en liten snutt av någon av skivans 10 låtar. Här finns också en duettversion av "Seventeen" som Johnossi gjorde live i en tagning med Anna Ternheim. Låten ligger som bonusspår på Transitions iTunes-version.


Johnossis nya!

Idag släpps videon till Johnossis Gone Forever, en singel från kommande Transitions. Skivan som blir gitarristen John Engelbert och trummisen Oskar "Ossi" Bondes fjärde fullängdare väntas dimpa ner 20e mars.


Meddelande

Laddar meddelande...

Komplettera med digital läsning

Du som är prenumerant kan läsa tidningen digitalt, ange bara dina prenumerationsuppgifter (prenumerationsnummer + postnummer) och din e-postadress så kommer du igång. OBS! Var noga med att ange rätt e-postadress, då det är genom den här adressen du loggar in hos Ztory, där våra digitala tidningar finns att läsa.

Laddar...

Det gick inte att logga in, vänligen kontrollera dina uppgifter och försök igen.