Nyhet

Sony WH-1000XM4

I mitten av augusti kommer äntligen Sonys nya WH-1000XM4-hörlurar.

Ja, nu är väntan snart över, då Sony gör slag i saken och släpper den nya M4-versionen av WH-1000X, som dominerat den bullerdämpande hörlursmarknaden alltsedan den första modellen introducerades 2016. Den nya M4-versionen är verkligen snarklik M3:an, men sägs vara lättare och bekvämare att bära, genom ny utformning av huvudbygeln. Lurarna sägs ha ännu bättre bullerdämpning, genom QN1-chippet, som via ett nytt Bluetoothchip (Bluetoth Audio SoC) anpassar musiken och bullerdämpningen 700 gånger per sekund. Men det som nog sticker ut mest, är att lurarna nu har automatiskt på och avslag av musiken som spelas när de tas på och av. En ny funktion är Speak-to-chat, som känner igen den ensamma rösten från hörlursbäraren och pausar musiken under 30 sekunder, om inget mer sägs, så att du gott och väl hinner exempelvis beställa en kaffe på cafét.

Hörlurarna kommer ut på marknaden mitten av augusti och det uppskattade cirkapriset ligger på 4.000 kronor. Ganska exakt lika som när M3-modellen introducerades, med andra ord.

Sony WH-1000XM4

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår