Nyheter

Och nya Jabra-lurar

Jabra inte bara släpper en ny TWS-modell i Elite 85t, man kommer också kunna uppgradera befintliga 75t-modeller med ANC.

Det är ett chipset från Qualcomm som gör att Jabra nu kan erbjuda befintliga användare av Elite 75t och Active  75t en uppdatering som innebär att de helt trådlösa in-ear-lurarna får aktiv bullerdämpning. Uppgraderingen sker trådlöst via Jabra-appen. Samtidigt kommer så klart alla Elite 75t-modeller som säljs från och med oktober ha ANC från start.

Men inte nog med det, man introducerar också den helt nya modellen Elite 85t, liksom Active  75t med möjlighet till trådlös induktionsladdning. För bästa möjliga bullerdämpning, har den kompakta true wireless-modellen utrustats med dubbla chipset och hela sex mikrofoner för bästa möjiga samtalsljud och bullerdämpning. Den kompakta designen till trots, har 85t utrustats med 12 millimeter stora element i den halvöppna designen och hanterar alla röstassistenter, så som Siri, Alexa coh Google Assistant.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår