Nyhet

Sonos satsar

Från och med 17 september finns Google Assistant tillgänglig i Sonos röststyrda produkter i Sverige.

Annons:

Efter börsintroduktionen vekar det som att multirumsspecialisten Sonos skruvat upp utvecklingstakten rejält. Under hösten och vintern introduceras nämligen inte mindre än tre nya produkter.

 

Mest uppmärksamhet har så klart Move fått: företagets första kombinerade nätverks- och Bluetooth-högtalare, med inbyggt batteri, laddvagga, röststyrning och fullt ut väderskydd. Pris 4.499 kronor.

Men minst lika intressant för oss lite mer än vanligt ljudintresserade, är kanske Port, som ersätter gamla Connect, som i princip sett likadan ut i över 15 år! Det handlar om en ljudbrygga med inbyggd DAC, som du kopplar till din vanliga stereo, precis som förr analogt eller via elektrisk S/PDIF. En linjeingång finns också. Pris 4.799 kronor.

 

Sist men inte minst lanserar man One SL, som är en länge emotsedd efterföljare till gamla Play:1. One SL är nämligen exakt samma högtalare som One, men utan dennes röststyrning och med andra ord kan man parkoppla en One med en One SL för stereoljud! Självklart har även One SL AirPlay 2 och alla andra funktioner som återfinns på moderna Sonos-produkter. Priset hamnar på 2.299 kronor och blir därmed företagets billigaste produkt.

Sedan 17 september finns också Google Assistant tillgänglig i Sonos röststyrda produkter, förutom Alexa, det vill säga ovan nämnda Move, One men också Beam, genom en gratis uppgradering av Sonos-appen. Mer info hittar du HÄR.

Annons:

Sonos Move
Sonos One SL
Sonos Port

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår