Nyheter Hifimusik #10 2022

Dynamic Groove!

Vertere förbättrar sin instegsmodell DG-1S.

För tre år sedan kom Vertere DG-1, firmans radikalt annorlunda instegspelare. Nu är det dags för en rejält förbättrad uppföljare med baland annat förbättrad motorstyrning och finare lager. Den platta armen Groove Runner har förbättrat tonarmslager där det vertikala kevlarlagret som nu har justering för azimut och motstånd. Det horisontella nylonlagret har fått ökad precision. Själva armen har ny, geometriskt förbättrad profil och ny uppbyggnad i ett nytt femlagers polymerlaminat förenat med ytterligare ett femlagers polymerskikt. Det platta kablaget är också nytt och ligger mellan de båda polymerskikten. Slutligen har också tallrikens lager i volframkarbidlag fått högre finish och snävare toleranser med lägre störvärden och rotationsvariationer.   

Vertere DG-1S

Annons:

Vertere Groove Runner S - firmans annorlunda platta laminatarm med ny uppbyggnad och förbättrad geometri.
Den remdrivna spelaren har kaxigt asymmetrisk plint i tre lager akryl. Tallrik i aluminium med dämpad undersida (kork/neopren/nitril) och ovansida av skivanpassat, dämpande syntetmaterial (PETG).
Vertere Groove Runner S med Sabre, firmans finaste MM-pickup.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår