I NÄSTA NUMMER

Stortest!
USB-sladden – förbisedd länk?

Efter att ha provat högtalarkablar och analoga signalkablar har turen kommit till USB-kabeln – tillverkarnas nya favorit. Men finns det egentligen särskilt mycket tillverkarna kan påverka, när nu USB-normen är så snäv? Vi tar därför ut svängarna och jämför och mäter 5-meterslängder från olika tillverkare, men gör också en specialstudie av Supra, som finns i både 1-, 5- och 15-metersutföranden.

 

Test!
Genväg till lyxserien

För att göra hoppet mellan överkomliga CM-serien till lyxiga Nautilus mindre dramatiskt, kommer nu B&W CM-10. Det är en vidareutveckling av CM-9 men med ny, friliggande Nautilus-diskant, resonansavkopplat mellanregister, extra basar och ny resonansdämpad låda. Allt med samma smala yttermått som CM-9:an.
Är detta kanske bästa golvaren för runt 30.000 kronor?

 

Test!
Oppo med extra allt!

Inte nog med att amerikanska Oppo i flera år varit ensam pris/-prestandakung för multiformatsspelare. Nu tar man i ännu mer och nya Oppo BDP-105 är så fullproppad med spjutspetsteknik att man baxnar! Förutom senaste sena i Blu-ray och HD-bild är den här stadiga spelaren byggd med audiofiltrimmade kretsar och dubbla 32-bitsomvandlare.

 

Bengts Böcker

Bengt Eriksson brukar normalt presentera årets bokskörd i sommarens dubbelnummer, men behövde den här gången sommaren för att själv hinna läsa igenom allt... Men i början av september kan du ta del av det bästa som kommit i musikbokväg.

 

Test!
Lågmäld tungviktare

"Troligen mitt sista helt analoga försteg". Orden är Mikael Bladelius och gäller senaste versionen av Saga – försteget med unikt valbara, helt separata kretsar för obalanserad och balanserad förstärkning. Läs om både Saga och matchande 300-wattsbesten Ymer som nyligen kommit i förbättrad Mk. 2-version

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår