Nyhet

IKEA+Sonos=Sant!

Nu har Sonos och IKEA:s samarbete med multirumshögtalarna Symfonisk blivit "helt" officiellt, och de båda produkterna presenterades under måndagen 8 april.

Annons:

Det handlar dels om en smart, kombinerad bordslampa och högtalare (1.995 kr) samt en mer normal bokhyllehögtalare (995 kr) till nära på marknadsledande lågt pris. Den senare kan ställas såväl vertikalt som horisontellt (inybyggd gyro, kan man tänka, liksom Sonos egna Play 5- och 3-högtalare). Den kan också hängas på vägg eller i krokar (tillbehör). Båda är trådlösa multirumshögtalare och styrs via Sonos app och kan fritt kombineras med andra Sonos-högtalare. Vi misstänker/hoppas/tror också att de precis som alla andra Sonos-högtalare, kan stereokopplas med ännu en högtalare, det vill säga att två högtalare utgör ett konventionellt stereopar. Inte minst med "lampan" borde det kunna bli hur häftigt som helst. Lansering sker under augusti månad, vi hoppas hinna testa till sommarnumret.

Annons:

IKEA Symfonisk bokhylle- respektive lamphögtalare.
IKEA:s trådlösa multirumshögtalare lanseras i augusti.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår