Nyhet

Nya, fräscha färger

Nu kommer Audio Pros storsäljande lilla högtalare i två nya, inredningsvänliga kulörer.

I grunden handlar det däremot i hög utsträckning om samma mk II-modell av den lilla C10-modellen, vilket inte är lite det heller. I och med uppgraderingen för ungefär ett år sedan, fick högtalaren nämligen ett tredje, wifi-baserat multirumsformat i form av populära Chromecast. Sedan tidigare hade den kompletta högtalarlösningen redan Audio Pros egna system men också Apple AirPlay 2. 

Förutom dessa tre, finns även Spotify Connect, Bluetooth, en linjeingång i form av ett par RCA-kontakter men även sub ut. En liten designskillnad jämfört med sina mer "normalt färgsatta syskon", saknar de begränsade utgåvorna i sage green och sand, som man kallar dem, tygfronter och man kan därmed se elementen tydligt. Den har även fått en snygg läderbärrem. I grunden finns här precis som vanligt ett par diskanter för stereoåtergivning och knappar för direktval, play/paus och volym på toppen. I sitt grundutförande kostar C10 mk II cirka 4.000 kronor. Vi gissar på ett litet tillägg för de fräscha nykomlingarna.

Audio Pro C10 mk II finns nu i de limiterade färgerna sage green och sand.
På baksidan finns ett par linjeingångar samt sub ut.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår