Redaktionen

Mats Meyer-Lie

Telefon 08-34 29 70
E-post: mats.meyer-lie@hifi-musik.se

Tidningens överårige hifiräv. Vurmar för tidig musik och kammarmusik, men också elektronmusik och kraut för att inte tala om hårdsmält metal. Osunt hängiven radiolyssnare. Gnällspik som fortfarande tycker högtalare är viktigaste, i alla fall roligaste länken i ljudkedjan.Väl dolda talanger: Obskyr skivartist, byggt egen hifi inkl. 30W klass A-monosteg med extremnätdelar, rör-RIAA och högtalare. Modifierat mikrofoner och fuskat som musik- och ljudtekniker.

Jonas Bryngelsson, chefredaktör

Telefon 08-34 29 70
E-post: jonas.bryngelsson@hifi-musik.se

Jag började frilansa på Hifi & Musik vid mitten av 90-talet som musikrecensent. Musiken är fortfarande viktigast och jag har fortsatt recensera skivor, mestadels obskyr, skramlig pop- och rockmusik. Inte minst hifi-intresset styr däremot över lyssnandet till Pink Floyd, Eagles och annat smått och gott som låter bättre på stereon...

Jag är född och uppvuxen i (bandy) metropolen Bollnäs, studerade och förkovrade hifi-intresset i Uppsala. Via BilstereoTidningen blev jag chefredaktör för Hifi & Musik våren ''''''''''''''''97, ett jobb jag fortfarande trivs som fisken i vattnet med.

Magnus Fredholm

Telefon 08-54 54 74 45
E-post: magnus.fredholm@hifi-musik.se

Det sägs ibland att jag inte är någon "riktig" hifi-kille, något jag faktiskt tror stämmer, för jag har alltid gillat bilstereo och hemmabio också. Kanske mest bilstereo, för jag gillar idén om mitt alldeles eget privata lyssningsrum, där det faktiskt bara är jag som bestämmer, oavsett tid på dygnet.

Annars spelar jag bas, tv-spel och CD, samt vid högtidliga tillfällen vinyl. Joe Strummer är min husgud och känsla går före teknik.

Kontakta redaktionen

Förnamn *

     

Efternamn *

     

Telefonnummer

     

E-postadress

     

Meddelande *

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår