Nyheter

Sony utökar Linkbuds

För något år sedan dök Sony Linkbuds helt öppna in-ear-lur upp. Nu kommer en hel familj i uppgraderat skick.

Första Linkbuds från Sony var en rejält annorlunda in-ear-luar, då det så kallade ringmembranet ligger utanför själva "luren", i en nära på helt öppen konstruktion och därmed med oanad medhörning. Den följdes av S-modellen, som var av mer traditionellt men också mer basrikt snitt.

Nu döps de båda modellerna om till Open och Fit och grundkonstruktionerna är i mångt och mycket desamma, om än en rad nya färger introduceras på hörlurarna. Den öppna modellen Open jobbar numer med en mindre driver som ska ge bättre bas- och mellanregisterstöd. Den slutna Fit har fått en luftkudde för ännu bättre passning.

Till dessa båda läggs nu också en liten, nätt 2-vägs Bluetooth-högtalare kort och gott kallad Speaker, med diskant och bas/mellanregister samt en sidoriktad slavbas.

Serien har tagits fram tillsammans med den trefaldigt Grammy-belönade artisten Oliva Rodrigo, vars lila signaturfärg också återfinns på de båda hörlurarna.

Priserna för de respektive lurarna hamnar på 2.5000 kronor och högtalaren en bit under på 2.300 kronor när de lanseras under oktober måndad.

Sony Linkbuds Open
Sony Linkbuds Fit
Sony Linkbuds Speaker

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår