Nyhet

Bullerdämpare

Under hösten släpper Philips en bullerdämpande hörlur i den finaste Fidelio-serien.

Den kabelförsedda och mer hemmainriktade hörluren Philips Fidelio X3 är snart ute på marknaden och just på väg in till redaktionen för test. Men under hösten kommer också en trådlös och bullerdämpande Fidelio-lur: L3.

Liksom sitt trådbunda syskkon jobbar man vidare med högklassiga material, som aluminium och läderdetaljer från fribetande får från skotska Muirhead. De slutna öronkåporna är runda för såväl bästa komfort som ljud och familjegemenskapen med den trådförsedda X3:an är uppenbar.

Luren sköts genom touchkontroller och har hela 35 timmars batterid, 30 timmar med aktiverad bullerdämpning. En 15-minuters snabbladdning via den medföljande USB-C-kabeln, ger 6 timmars extra lyssning. Bluetooth-versionen är 5.0 och lurarna sköts med fördel genom Google Assistant. Till skillnad från X3 som har stora 50-miliimeterselement, får L3 nöja sig med mer normala 40 millimeter, men helt specialanpassade 3-lagerskoner just för L3-modellen. Den har också utrustats med AptX HD-codec.

Philips Fidelio L3

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår