Nyheter

Från JBL och Harman/Kardon

Harman/Kardon släpper en laddbar Citation-högtalare; JBL nya in-ear och BT-högtalare.

Harman/Kardon Citation 200, den uppladdningsbara och därmed portabla högtalaren i Citation-serien, visades upp redan på vinterns CES-mässa i Las Vegas, men är nu äntligen på väg ut på marknaden. En given jämförelse blir så klart med Sonos Move, så fort vi lagt vantarna på ett exemplar! Priset ligger på 4.000 kronor och ska finnas ute till försäljning.

Harman-koncernen uppdaterar också tre av sina Bluetooth-högtalarde: näst största JBL Xtreme 3, lilla Go 3 och Clip 4. Mycket av det nya är rent estetiskt, mest synligt den nu stora och centralt placerade JBL-loggan, men inte minst lilla Go 3 men också Clip 4 har fått robustare utföranden och den senare en smartare lösning för att hänga högtalaren, var det nu må vara!

Flest nyheter har man kanske ändå på TWS-sidan, det vill säga True Wireless Stereo-in-ear-lurar! Flera av modellerna har numer bullerdämpning, de bästa interaktiv sådan, röststyrning, IPX7 vatten/svettskydd och senaste BT-protokoll.

Hela funktionslistan avbockad får man med JBL Live Free NC+, som finns tillgänglig från och med januari 2021 för 1.700 kronor. Ett steg ner hittar vi Reflect Mini TWS för 1.600 kronor som finns tillgänglig från oktober. Den allra finaste Club-modellen kommer ligga på cirka 2.000 kronor.

Harman/Kardon Citation 200
JBL Live Free NC+
JBL:s näst största Bluetooth-högtalare Xtreme 3.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår