Nyheter

Mytek spänner musklerna

I och med Empire-DAC:en/streamern/försteget ger sig amerikanska Mytek på "cost-no-object"-marknaden.

Ja, det är sannerligen en tekniskt sett fullproppad apparat som Mytek nu introducerar, alltsamman förpackat i en låda som inte verkar lämna något övrigt att önska. För det första, har den fullt ut Roon-stöd, vilket inkluderar Core-funktion. Du behöver med andra ord inte ha någon annan, separat Roon-server, med Mytek Empire klarar du dig utan. 

DAC-sektionen ståtar med dubbla ESS 9038PRO Sabre-DAC:ar med uppösning upp till 32 bitar/768 kHz PCM; DSD512 men som vanligt också MQA.

Det finns hur mycket som helst att berätta om den här maskinen, men här och nu, får detta räcka: inbyggd 8 TB SSD-disk, allsköns digitala ingångar, 7 analoga ingångspar varav en högklassig MM-/MC-RIAA och slutligen en fullt ut balanserad, dual-mono-hörlursförstärkare. Prislappen när Mytek Empire börjar säljas i december? 19.995 euro inklusive moms. Mytek säljs bland annat av Audio Concept i Stockholm.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår