Musik Nyheter

PWR UP

Det något kryptiska meddelandet "PWR UP" har setts till i närheten av Angus Youngs barndomskvarter och på Twitter. Nu förstår vi varför: ny låt idag, nytt album snart!

Annons:

Det är sex år sedan AC/DC:s senaste studioalbum och efter det har sångaren Brian Johnson hunnit tacka för sig (på grund av grava hörselproblem) och klassiska kompgitarristen Malcolm Young gå bort (han var i och för sig för sjuk för att spela på förra plattan också). 

Men nu är man tillbaka och det med den för mordhot fängelsedömda, nu uppenbart frisläppta Phil Rudd bakom trummorna och Brian tillbaka bakom mikrofonen. Kompgitarren sköter Angus och Malcolms brorson Stevie. Leadgitarren spelar i vanlig ordning Angus Young.

Första singelsläppet Shot in the Dark, som strömmas från och med idag måndag, lovar gott, med givna blinkningar till klassiska Shoot to Thrill från minst lika klasssika LP:n "Back in Black", tillika Brian Johnsons första med bandet. Hela 12 låtar starka skivan "Power Up" kommer ut 13 november i alla möjliga olika former, som laddbar (!) och spelande (!!) mastodontbox, 180-gramsvinyl och strömmat, förstås.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår