Nyheter

Sonos batteribyte

När Sonos lanserade sin första uppladdningsbara produkt Move var det en succé direkt, och en av få saker det undrades lite över var hur det skulle bli när batteriet blev dåligt.

Nu har vi svaret, och det är väldigt Sonos-typiskt. Det kommer helt enkelt ett kit med batteri och verktyg, så att du enkelt kan byta ut batteriet själv. Kitet kostar 849 kr och finns självklart i både vitt och nästan-svart, och dessutom följer det med ett gitarrplektrum, bara en sån sak.

Sonos väljer alltså en lösning som är skräddarsydd, och därmed såklart avsevärt dyrare än om det var något slags standardbatteri som gick att köpa "överallt". Nackdelen för oss användare blir just priset, medan fördelarna för både oss och Sonos är att risken för strul vid montering eller efterföljande användning såklart minskar, plus att alla som har en Sonos Move garanterat kommer att lyckas med batteribytet alldeles själva. Och så får man ett gitarrplektrum på köpet...

Sonos anger själva att batteriet står pall för ungefär 900 laddningar, vilket enligt Sonos beräkningar betyder att den som använder sin Move hela tiden och nästan alltid på en annan plats än i laddstationen kan vänta sig att behöva byta batteri ungefär vart tredje år.

www.sonos.com

Tree poolsäsonger lär du få ut av batteriet innan det är dags att byta.
Sonos Move utbytesbatteri i vitt.
Sonos Move utbytesbatteri i nästan-svart.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår