Nyheter

Med FreeBuds 4

Huawei fortsätter satsningen på den helt trådlösa TWS-marknaden.

Annons:

Huawei har släppt en hel räcka helt trådlösa in-ear-lurar (TWS) – den för tillfället enskilt hetaste och klart mest sålda ljudkategorin – under de senaste åren. Nu senast kom den senaste inkarnationen av budgetmodellen FreeBuds 4i, som liksom flaggskeppet FreeBuds PRO är traditionella in-ear-lurar.

Men, den mer kvalitativt inriktade satsningen började faktiskt med den öppna modellen FreeBuds 3, som alltså ligger i ytterörat, utan en ljudledare in i örat, med alla fördelar det kan innebära. Men också begränsningar, som man får se till att komma ifrån så gott det går.

Och nu till sist är det dags för en ny variant av även den öppna lösningen och därmed är fältet öppet för nya FreeBuds 4.

FreeBuds 3 var smått unika i det att de erbjud aktiv bullerdämpning i en öppen konstruktion, men framför allt genom att spela övertygande bas, även det svårt att åstadkomma med den öppna tekniken.

Nya FreeBuds 4 ska vara ännu mer vässade på dessa områden, samtidigt som de blivit mindre och fått ännu längre batteritider.

Bullerdämpningen har förbättrats genom så kallad AEM-teknik, som optimerar dämpningen individuellt efter öronens specifika form.

På ljudsidan jobbar man med hela 14,3 millimeter stora element gjorda i flytande kristallpolymer kompositmaterial (LCP), men även en förstorad och på flera sätt förbättrad bastub/basförstärkningskrets.

Utan ANC påslagen kan man spela musik kontinuerligt i fyra timmar, totalt 22 tillsammans med fodralets laddning.

Och som sagt, såväl nättare som lättare med en vikt på låga 4,1 gram per snäcka.

Introduktionen sker i augusti och priset blir 1.490 kronor.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår