Nyhet

Ännu tystare

23 september börjar Bose nya ANC-lurar QC 45 säljas, nu med ännu bättre bullerdämpning.

Annons:

Bose är onekligen nummer ett på den bullerdämpande hörlursmarknaden, om än i hård konkurrens med Sony och deras senaste flaggskepp WH-1000XM4, som av oss och många andra anses vara den trådlösa hörlursmodell som dämpar buller på allra bästa sätt. Också bättre än Bose.

Det är högst troligt något man vill ändra på när man nu kommer med efterträdaren till den långlivade QC 35 II-luren, i och med introduktionen av QuietComfort 45 som finns att köpa från och med 23 september.

Rent utseendemässigt har inte så mycket hänt, mer än att Bose valt att plocka bort onödiga designelement och täppa till en del "inte helt perfekta" lösningar från föregångaren. Låg vikt och hög komfort är fortsatt mycket viktigt hos QC 45.

Bullerdämpningen har vässats men även samtalsljudet samtidigt som ljudkvaliteten enligt Bose ska vara lika stabilt och högklassigt som hos föregångaren. Här finns även adaptiv ANC och Aware Mode. Bluetooth-versionen är 5.1, batteritiden anges till 24 timmar på en enda laddning och man fortsätter använda sig av helt vanliga knappar och reglage för styrningen.

Vi hoppas hinna med ett test i årets sista utgåva, som kommer ut mitten av december.

Bose QuietComfort 45 i svart utförande.
Bose QuietComfort 45 i "rökvit" färgställning.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår