Nyhet

= Sant!

Engelska förstärkarspecialisten Blackstar och svenska Audio Pro inleder ett samarbete.

Ja, det var väl bara en tidsfråga, med tanke på vilka vibbar Audio Pros "vanliga" Drumfire-högtalare sänder ut. Ja, den fullkomligt osar 2-delad gitarrförstärkare à la Marshall-stack!

Passande nog har Blackstars grundare en bakgrund hos Marshall, samtidigt som Audio Pro var inblandade med Marshalls första generationer trådlösa BT-högtalare för oss vanliga musikentusiaster. Många beröringspunkter blir det...

Den nya högtalaren Drumfire Blackstar Edition är i grunden en Drumfire, men i Blackstar-kläder, så att säga, och inget fel i det. Undertecknad vet i alla fall vilken version han skulle välja...

I ett vanligt "stack" innehåller toppen elektroniken och lådan eller lådorna därunder högtalarna. På Drumfire huserar toppen diskant/mellanregister-högtalare och den stora, undre lådan basen. Spelar gör man via nätverk eller Bluetooth, Audio Pros egna app eller varför inte Spotify Connect.

Carmen Vandenberg, gitarrist i Bones UK och med Jeff Beck, använder Blackstar-stackar på sina spelningar. Favoriten är CV30 med rör.
Audio Pro Drumfire Blackstar Edition
På baslådan ställer man nivå och delning med sedvanliga rattar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår