Nyheter

Komplett elektronik

Med SA-C600 fyller Technics igen en lucka i sortimentet, mellan helt kompletta och mer separata enheter.

Ja, CD- och nätverksreceivern SA-C600 placerar sig ganska precis mittemellan den helt kompletta CD/nätverks- och högtalarlösningen C70MK2 och separata enheter som förstärkaren C700 och nätverksspelaren G700.

Inuti den nya C600-enheten finns en 2x60-watts förstärkare (4 ohm) och nära på all slags digital uppspelning du kan tänka dig, som Chromecast, AirPlay2, Spotify Connect, Tidal, Dezer och förstås nätverksradio, men även FM och DAB. Likt den högtalarutrustade allt-i-ett-anläggningen C70MK2, har även C600 en toppmatad CD-spelare. Här finns även en optisk ingång för exempelvis TV:n, med autopåslag vid signal.

Tanken är förstås att erbjuda ett komplett men också smidigt och högkvalitativt elektronikalterantiv, med stor valfrihet när det kommer till högtalarval, även om det redan finns ett par perfekta högtalarpartners i Technics sortiment: de i slutet av 2021 lanserade stativ/bokhyllehögtalarna SB-C600 från samma serie.

Technics SA-C600 lanseras i samband med årets semivirtuella CES-mässa i Las Vegas coh väntas ut i butik under februari månad 2022. Pris är ännu inte satt.

Annons:

Technics SA-C600

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår