Mer och rätt

Här kommer lite mer från Jönköpings-mässan och några rättelser från reportaget i nr 6.

I bildtexten från Classic Designs rum, hade vi inte bara blandat ihop hifi-märken utan också bilder… Anläggningen bestod hur som helst nästan genomgående av ITALIENSKA tillverkaren GOLD Notes elektronik, men också skivspelaren Giglio med pickupen Machiavelli Gold. Försteg var P-1000 mk2, slutsteg PA-1175, CD-spelare CD-1000 och streamer/DAC utgjordes av DS-10 med externa nätdelen PSU-10 EVO. Snacka om kompletta signalkedjor! Kablaget från Neotech ledde slutligen fram till Lindsröm Audios öppna ISO 85-högtalare.

Och så var det Stefan Björklunds OA51-högtalare, som bygger vidare på DIY-projektet OA51N som vi kunde se och höra på Sweetspot 2019. På årets mässa visade han däremot den kommersiella högtalaren OA51 med OA51 ”basstöd i stativ”, med Purifi-element och diskanter från Bliesma. Högtalarna är alltså kommersiellt tillgängliga, vilket nog inte framgick i nr 6.

I Ultimates lilla men välbesökta rum var det nästan uteslutande heta TAD-nyheter som gällde! Som den nya referensen CR1TX bland bolagets stativmodeller, men också nya SACD-/CD-spelaren/DAC:en D1000TX från Evolution-serien. Slutsteget var nya M700S, återigen från referensserien. Signalkablar var Classic Legend 880i XLR från Siltech och högtalarkablarna Shotgun från Acoustic Zen. Akustikprodukter från Vicoustic, Super Bass Extreme och Vari Bass Ultra. Mathias Belevid

I ett av de större rummen på Stora Hotellet huserade den gotländska kabel- och tillbehörsspecialisten Lukase, med bland annat varumärket Netzocables.

Annons:

Mathias Belevid Komplett TAD hos Ultimate.
Mathias Belevid Nya lyxstativaren TAD CR1TX.
Mathias Belevid Jörgen Nilsson håller låda på Stora Hotellet.
Gold Note hos Classic Design.
OA51 med "basstöd i stativ".
Lukase Audio från Gotland.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår