Nyhet

Och smart etui

Redan nu släpper JBL information om två av de hetaste nyheterna som släpps i januari 2023.

Båda de trådlösa hörlurarna ingår i JBL:s finaste Tour-serie, dels over-ear-luren Tour ONE M2 men också de helt trådlösa in-ear-lurarna Tour PRO 2 True Wirelss.

Vi börjar med den senaste, vars mest uppseendeväckande feature, är ett smart laddetui med en 1,45 tum stor LED-display. Ja, du läste rätt, och här kan du utföra de mest nödvändiga inställningarna men också svara på samtal och läsa meddelanden. Bland inställningarna som kan göras, kan nämnas hörseltestet för att optimera bullerdämpningen.

Med over-ear-luren Tour ONE M2 menar JBL att man skapat inte bara det egna bolagets bästa ANC-lurar någonsin, utan världens bästa! Man har inte snålat på material med äkta läder i såväl huvudbåge som öronkuddar, JBL Pro-tunade drivers och senaste True Adaptive ANC-tekniken. Man har också introducerat automatisk ambient aware, som aktiveras genom din röst. Här finns även moderbolaget Harmans avancerade Personi-FI 2.0 för att ge den optimala, personligt anpassade ljudupplevelsen. Speltiden anges till 50 timmar utan och 30 timmar med bullerdämpningen aktiverad.

Båda lurarna introduceras på JBL:s hemsida i januari och kommer kosta 2.000 respektive 3.000 svenska kronor.

JBL Tour PRO 2 True Wireless
JBL Tour ONE M2

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår