Nyheter

Lyxigt trådlöst

Nu kommer Focal med en ny tjusig och trådlös hörlur.

Med modellen Bathys får franska högtalarspecialisten Focal sin första trådlösa, bullerdämpande hörlur. Precis som B&W Px8 och Mark Levinson No.5909 är Focals nya modell ett rejält kliv in i premiumsegmentet och liknar formmässigt lyxmodeller som Stellia och Utopia. Här är det dock inte tal om berylliumelement utan den nya modellen har precis som modellen Celestee 40-millimeters M-element av aluminium/magnesium. Luren som också kan kopplas med kabel har 24-bits/192 kHz-omvandlare, Bluetooth 5.1 med Apt-X/Apt-X Adaptive, Clear Voice-teknik med hela 8 mikrofoner, 30 timmars batteritid (med bullerdämpning) och 15 minuters laddtid för 5 timmar. Luren som är byggd i aluminium, läder och mikrofiber väger 350 gram. Pris runt eller en bit över8.000 kronor.

Focal Bathys
Focal Bathys
Focal Bathys
Focal Bathys. Här syns volymkontrollen, BT-omkopplaren och omkopplare för den inbyggda DACen. Dessutom ingång för USB-C.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår