Nyheter

Tandem med rör och transistorer

Nytt dubbelt monoblock från McIntosh.

Nu kommer Mcintosh MC451, ännu ett monoblock som består både av en rörförstärkare och en transistorförstärkare. Rörförstärkaren som har ställbara nivå (-6dB till +3dB) har tre duotrioder på ingången och fyra transformatorkopplade KT88-rör på utgången som ger 150W i 2, 4 och 8 ohm. Transistordelen har firmans speciella autotransformator på utgången och lämnar 300W i 2,4 och 8 ohm och båda förstärkarna är tänkta att driva högtalare parallellt: antingen som bi-wire utan aktivt filter där transistorsektionen kopplas till basen och rören till mellanregister/diskant. Men förstärkaren har dessutom inbyggt och ställbart aktivt filter så att så att man kan koppla förbi de passiva filtren i högtalarna för ännu renare och mer kontrollerat ljud.

McIntosh MC451


Annons:

Två par KT88-rör i push-pull för 150 watt i 2,4 och 8 ohm.
Både balanserade och vanliga ingångar för både tranasistor- och rördelen. Här finns också justerbart aktivt filter från 100Hz till 1kHz och nivåjustering för rördelen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår