Nyheter

Audiofil lågpriskaramell

Nyligen läckte information om Sennheisers kommande in ear-lur IE 200 ut när sajten videoandaudiocenter.com råkade återanvända en hemsidesadress.

Det handlar om en ny, billigare medlem i IE-familjen, och tillika ersättare till den minst populära familjemedlemmen IE 300. Den nya luren har en hel del gemensamt med föregångaren, men det mesta är nytt: Ljudsignaturen baseras på fina (3D-utskrivna) IE 600, kabeln är en ny, flätad och mycket flexibel variant och priset har kapats med runt en tredjedel!

Jämfört med de lyxigare IE 600 (H&M 4/2022) och IE 900 (H&M 7-2/2021) är IE 200 en rätt enkel historia, med en kropp i plast och ett simpelt fodral, men med ett IE 600-liknande ljud och en minst sagt rimlig prislapp gissar jag på succé för IE 200. Dessutom misstänker jag att den nya kabeln  kommer att sälja som smör till ägare av de dyrare modellerna, för den är underbart smidig och fri från stomljud.

Annons:

Nya Sennheiser IE 200.
En stor del i att priset kan hållas nere är att hörlurshusen är i plast.
Väl skyddat membran och guldplätering för oxidfri kontakt.
Försänkta MMCX-kontakter precis som på resten av serien.
Öronpluttar i både gummi och skum följer med, så passformen lär inte bli några problem att få till.
En enkel vinylpåse för förvaring funkar riktigt bra.
Den stora nyheten (förutom ljudet) är en kabel som är flätad och supersmidig.
https://videoandaudiocenter.com/sennheiser-ie200-wireless-in-ear-audiophile-headphones/

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår