Nyheter

Hör livet tydligare

Med sin fokusfunktion ger nya lurarna från Doro både behaglig musiklyssing och tydligare dialog.

 Svenska Doro är inriktad på att ta fram lättanvända hem- och mobiltelefoner, men också trygghetselektronik för äldre. Sedan en tid gör man dessutom hörlurar. Som Doro HearingBuds - inte bara trådlösa bullerdämpande in-earlurar för musik utan här finns också hörselförbättrande funktioner så att du bättre hör ljud du vill höra utan att stänga ute omgivningen. Lurarna är gjorda för enkel BT-anslutning och inställning, men har också en hörsel/frekvenstest för att skräddarsy din hörselprofil .Med en app väljer du mellan tre olika hörselprofiler: Tal, Naturligt och Media, där du kan ställa  både hur brett eller snävt och hur mycket bullerdämpningen ska fungera. Lurarna kan bäras i valfritt öra och fungerar med smartphones och surfplattor av både Android- och iOS-typ samt med Bluetooth-enheter.

Doro

Doro HearingBuds, brureducerande lurar med en unik fokusfunktion som breddar eller snävar in dämpningen utifrån hur stort område runt dig dämpningen ska ta hand om. Till exempel kan du justera lurarna så att de dämpar allt runt dig, men inte framför dig så att du till exempel lättare kan uppfatta tal eller TV-ljud.
Lurarna har 11 timmars batteritid och ett uppladdat laddningsfodral ger två fulla laddningar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår