Marantz fyller på

Nu kommer fler separata enheter från Marantz, i stabil mellanklass.

Marantz fortsätter fylla på sitt hifi-sortiment med det nya, sobra utseendet. De första produkterna var förstärkaren Model 30 och spelaren CD30n, där n:et står för network, det vill säga att apparaten i fråga är nätverkskopplad och att den har koncernens Heos-plattform, och att man på japanskt vis valt att lägga all digital elektronik hos CD-spelaren.

Nästa produkt blev däremot den nätverkskopplade och därmed kompletta förstärkaren Model 40n, följdriktigt med ett ”n” sist i modellbeteckningen, och som alldeles nyligen följts upp av Model 70n.

Men nu är det återigen dags för separata produkter, då man lanserar Model 50 tillsammans med CD-spelaren CD50n.

Vill man göra det väldigt lätt för sig, kan man kortfattat säga att Model 50 är nära på samma sak som en Model 40n, men utan digital elektronik, alltså en helt renodlad klass A/B-förstärkare på 2x70 watt. Exakt samma effekt som Model 40n…

Förutom sex vanliga lågnivåingångar och dubbla högtalarkontakter, finns RIAA-steg för MM-pickuper, på Marantz-språk kallat Marantz Musical Phono EQ.

CD-spelaren CD50n har förutom möjligheten att spela CD-skivor också fullödiga nätverksmöjligheter, inklusive AirPlay 2, Spotify Connect men också Bluetooth och Heos-plattformen, som för övrigt kommer uppgraderas till version 3.0 inom kort.

De båda enheterna kommer kosta runt 20.000 kronor styck och finns som vanligt i svart och en champagneliknande finish.

Marantz Model 50
Marantz CD50n

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår