Fler Signaturer

Efter 800-serien är det nu dags för 700-serien att få två Signature-modeller.

Ett knappt år efter att Bowers & Wilkins finaste 800 D4-serie fick två distinkta Signature-modeller, är det dags för 700 S3-serien, där golvmodellen 702 S3 samt stativaren 705 S3 men också centerhögtalaren HTM71 får Signature-status.

Precis som med 800-serien i våras, lanseras Signature-modellerna i två nya färgställningar: Datuk Gloss och Midnight Blue Metallic. Men det handlar så klart inte bara om ytfinish utan det är ljudförbättringarna som är de viktiga. 

Inte minst har det solida, friliggande diskanthuset, blivit utsträckt med längre tub för att ge ett ännu öppnare ljud, och är precis som tidigare gjort från ett solitt block aluminium.

Filtret har setts över och optimerats med bland annat förbättrade Mundorf-kondensatorer, men bas/mellanregisterelementen har också fått förbättrade magnetsystem och slutligen har även högtalarterminalerna förbättrats.

Hela 700-serien har specialbyggda kolfiberdiskanter med uppbrytningspunkt vid höga 47 kHz.

Euro-priserna ligger på 8.500 och 4.000 för golv- respektive stativmodellerna. 

B&W 702 S3 Signature
B&W 705 S3 Signature
Det förbättrade delningsfiltret till 702 S3 Signature.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår