Nyhet

Ny Sonos-app

En ny Sonos-app kommer förenkla handhavandet och ge bättre överblick.

Tisdagen 7 maj lanserar den amerikanska multirumsspecialisten Sonos sin nya app, för såväl iOS (Apple) som Android, men också en desktop-app för alla moderna webläsare. Den nya versionen av Sonos-appen, kommer vara helt omdesignad, med en anpassningsbar startskärm, mer anpassad till dig som individuell användare.

Den nya startskärmen ger enklare och snabbare tillgång till systemkontroller genom att swipa uppåt, vilket innebär att du inte behöver hålla på och hoppa mellan olika flikar och snabbt enkelt får en överblick över vad som spelas, eller välja nya grupperingar av olika högtalare. Den kontrollerar alla befintliga och kommande S2-produkter, och har man den så kallade S2-appen (orange) installerad, blir den uppdaterad till det nya utförandet.

Kort sammanfattat kan man säga att man enklare och snabbare kommer igång med att spela musik, då man slipper hoppa mellan flikar eftersom allt du vill ha finns samlat på hemskärmen. På startskärmen finns också alltid en universalsökning som går igenom alla dina bibliotek och tjänster.

Så här säger Patrick Spence, CEO på Sonos:

”Vi var först med att erbjuda musikuppspelning i flera rum för över 20 år sedan och är stolta över att våra produkter spelar musik i över 15 miljoner hem idag. Eftersom vi strävar efter att hela tiden förnya oss och lyssnar på feedback från våra entusiastiska kunder kände vi att det var dags att uppgradera appupplevelsen”.

Mer info hittar du så klart på sonos.com

Den nya hemskärmen.
Även desktop-appen förnyas.
Sökresultat, med mörk bakgrund.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår