Nyhet

Äntligen hörlurar

Den 5:e juni är det äntligen dags, då Sonos släpper sina allra första hörlurar!

Och det handlar så klart om ett par trådlösa och bullerdämpande Bluetooth-lurar, med specialdesignade drivers och Dolby Atmos för omslutande musik- och bioljud, dessutom med dynamisk spårning som gör att du behåller fokus hur du än rör dig i rummet. Senare under året ska de även få något som kallas True Cinema, som ska skapa ett artificiellt surroundsystem utifrån ditt rums egenskaper.

Bullerdämpning har de så klart och ett transparent-läge när medhörning behövs. Vi hade nog trott att man skulle släppa en hörlur med både Bluetooth och nätverkskoppling, men nätverkskopplingen verkar lysa med sin frånvaro, vilket inte ska hindra smidiga växlingar mellan en Sonos Ace, som hörlurarna heter, och Sonos vanliga, nätverkskopplade högtalare. Med en prislapp på 5.499 kronor bör ju materialval och passform ligga på topp, och till sin hjälp har man bland annat minnesskum i kåporna och veganskt läder mot öronen. Kuddarna är också utbytbara och färgerna är matt vitt och svart.

Speltiden anges till höga 30 timmar och blott 3 minuters snabbladdning ska köpa dig ytterligare 3 timmars speltid!

Sonos Ace finns i svart och vitt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår