Nyhet

Nya Boom-högtalare

En helt ny och tre uppgraderade högtalare blir facit från Ultimate Ears sommarlansering.

Ultimate Ears lanserar lagom till sommaren Everboom, en lite mindre och smidigare kusin till fjolårets rejäla Epicboom. Den nya högtalaren klarar i och med IP67-klassningen av det mesta i väderväg och utflyktsväg, men kan också tappas i öppet vatten, då den flyter. Perfekt på båten, med andra ord. I en ögla på baksidan, kan en kabinhake fästas, vilket förstärker det robusta och ”ta-med-vänliga” utförandet.

Det mindre utförandet till trots spelar även Everboom riktigt stort, fylligt och 360-gradigt storspridande samtidigt som den nya, speciella, turkosa färgen drar ögonen till sig. Den kan stereokopplas med ytterligare en i UE/Boom-appen eller bara kopplas ihop med flera UE-högtalare. På toppen har den smidig NFC-koppling men också en knapp som optimerar ljudet för utomhuslyssning, genom att höja de lite högre bastonerna och sänka de lite lägre. Och de så UE-specifika, stora plus- och minusknapparna för att justera volymen.

Samtidigt som Everboom, lanserar Ultimate Ears nya, fjärde generationens versioner av följade tre högtalare: Wonderboom, Boom och Megaboom. Dessa liksom Everboom, är i olika hög utsträckning tillverkade i återvunnen plast.

Priset för Everboom ligger på 3.000 kronor.

Nya Everboom, i härligt turkost utförande.
Everboom tillsammans med uppgraderade, fjärde generationens Boom-högtalare.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår