Skivor och spelare

Den 22 november släpps The Beatles alla singlar igen och Pro-Ject en "dedikerad" singelspelare!

Annons:

Beatles-singlarna är 23 till antalet med 46 låtar och den här boxen innehåller med andra ord inga EP:n. De är gjorda från originalmastrarna till skivorna som gavs ut mellan 1962 och 1970 (och en 90-talsutgåva), i mono såväl som stereo. Skivorna har pressats i 180-gramsvinyl och boxen släpps tillsammans med en 40-sidig bok den 22 november 2019. Lagom till julhandeln, med andra ord...

Österrikiska skivspelarjätten Pro-Ject passar påpassligt på att släppa sin "dedikerade" The Beatles Singles Turntable, som i grunden bygger på en Debut III, med några avgörande skillnader. Dels har den elektroniskt byte av varvtal, vilket så klart är smidigt när man ska spisa singlar, men också en S-formad 8,6-tums aluminiumarm men kanske framför allt: två SME-skal, varav det ena med den nya Pick it Mono-pickupen för monoavspelning samt en Ortofon 2M Red för stereo. Det europeiska priset är 699 euro. Med tanke på den något högre svenska momsen och den skraltiga kronan, får vi nog räkna med runt 8.000 svenska kronor. Distribueras i Sverige av septon.se.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår