Nyheter

Värstinglurar

Philips gör comeback på ljudsidan och snart kommer märkets bästa hörlurar i nytt utförande.

Vi på Hifi & Musik föll pladask för Philips Fidelio X1 när de lanserades 2014 (test i H&M nr 3/2014) och efterföljande, något förbättrade X2, med löstagbara kuddar. Inte minst förhållandet mellan pris och prestanda, som var nästan oanständigt bra.

Nu är det dags för nästa steg, när Philips gör comeback på ljudsidan efter något års frånvaro. Helt följdriktigt heter de nya hörlurarna Fidelio X3 och dessa har vässats på ett antal punkter. Inte minst genom stora 50-millimeterselement men också möjligheten till balanserad drift genom 2,5-millimeterskontakt. Estetiskt och känslomässigt har det också hänt saker, då man använder sig av danskt Kvadrat-tyg men också läder från kossor betandes i Muirhead strax utanför Glasgow i Skottland! Plyschkuddarna är liksom på den gamla X2-modellen avtagbara.

Men så har också priset gått upp en del sen sist och kommer ligga på 4.190 kronor vid lanseringen, som sker under våren 2020.

Philips Fidelio X3

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår