Nyhet

Sonos pudlar

Sonos tar tillbaka beskedet om att gamla och nya produkter inte kommer fungera tillsammans.

I förra veckan kom Sonos med beskedet att äldre produkter inte kommer uppdateras efter maj månad 2020. I och för sig kunde alla Sonos-kunder fortsätta använda de äldre produkterna, lanserade mellan 2005 och 2011, men då skulle inte heller de nyare produkterna uppdateras, eftersom de tillhör ett och samma system.

Responsen från världens månghövdade Sonos-familj lät inte vänta på sig, och många av dem var inte glada. Nu ändrar sig Sonos och även äldre produkter ska fortsätta få bugfixar och de uppdateringar de kan tillgodogöra sig. Samtidigt har man börjat jobba på en lösning, där nya och äldre Sonos-produkter ska kunna leva vidare, sida vid sida, även efter maj 2020.

Så här säger Sonos CEO Patrick Spence i ett brev som publicerats på Sonos blogg:

"Vi har också insett hur ni användare ser på problemet med att äldre och moderna produkter inte fungerar tillsammans i hemmet. Vi arbetar på en lösning som innebär att ditt system delas upp så att moderna produkter fungerar tillsammans och får de senaste funktionerna, medan äldre produkter fungerar tillsammans på samma sätt som idag. Vi håller på att lägga sista handen vid de här planerna och kommer att berätta mer om det under de närmaste veckorna."

Även Sonos äldsta produkt, ZP100, lanserad 27 januari 2005, kommer kunna leva vidare tillsammans med nya Sonos-produkter.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår