Nyheter Nyhet

Bullerdämpande true wireless

Sennheiser Momentum True Wireless har ett fantastiskt bra ljud, men den nya version två erbjuder ännu mer!

En av de största trenderna på senare år har varit bullerdämpande hörlurar. Från att ha varit nästan uteslutande använda på flygplan hittar du idag bullerdämpande lurar på huvuden överallt.

Sennheiser har varit duktiga, framför allt på att kombinera exceptionellt ljud med bra bullerdämpning, och nu kommer alltså bullerdämpning äntligen till in earlurarna.

Men de nya TW2 har inte bara fått bullerdämpning, batteritiden är också kraftigt förbättrad med 7 h i luren och tre extra laddningar i fodralet, vilket innebär totalt 28 h lyssningstid. Dessutom finns de i både svart och vitt, och precis som resten av Sennheisers trådlösa premiumutbud kan man kontrollera lurarna med Sennheisers Smart Connect-app. Där finns justering av eq samt inställningar för hur bullerdämpningen ska jobba.

En funktion som nås utan appen är Transparent Hearing, det vi ofta kallar talk through, alltså att lurarnas mikrofoner låter dig höra omgiviningen (mellanregister) samtidigt som bullerdämpningen jobbar vidare i basen. Lika användbart när du vill prata med någon som när du måste ha koll på omgivande ljud.

För att lurarna ska fungera bra vid telefonsamtal (trots att mickarna sitter i öronen) används Sennheisers beamteknik med två mikrofoner, vilket ska ge fint ljud även till den du pratar med. Samma teknik gör också att TW2 är extra duktiga på att uppfatta röstkommandon.

Med den digra listan på förbättringar i åtanke kommer priset på 3 190 kr som en rätt angenäm överraskning.

Här syns mickarna, eller i alla fall perforeringarna bakom vilka du hittar mikrofonerna.
Med fodralet har du totalt 28 h speltid (4 x 7 h)
Sennheiser TW2 i svart
Och för den som föredrar vitt levererar Sennheiser äntligen även där.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår