H/K Citation Oasis

Lilla Oasis är något så ovanligt som en kombinerad multirumshögtalare och traditionell klockradio i ett och samma paket.

Många tycker kanske det är att gå över älven efter vatten, då de flesta system har någon slags inbyggd klockaradio/väckningsfunktion, men visst kan det ändå vara skönt med en helt vanlig, traditionell klockradio också, med snoozeknapp och allt!

Harman/Kardon Citation Oasis är det senaste tillskottet i Harmans trådlösa multirumsserie, som baserar sig på Google Home och därmed stödjer Chromecast, men även AirPlay samt Bluetooth. Oasis börjar säljas under juli till ett pris av 2.500 kronor på Harman/Kardons hemsida.

Koncernkollegan JBL kontrar med en särdeles miljömedveten högtalare. Det är lilla Flip 5 som kommer i en Eco-version, till 90% tillverkad av återvunnen plast och där fodralet är helt nedbrytbart. Det kompletta namnet är JBL Flip 5 Eco Limited Edition, finns i två limiterade färger och kostar 1.300 kronor.

Harman/Kardon Citation Oasis: en kombinerad multirumshögtalare och klockaradio.
JBL Flip 5 Eco tillverkas till 90% av återvunnen plast.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår