Musik

Till Magnus Lindberg

Magnus Lindberg lämnade oss alldeles för tidigt 2019. Nu har en rad svenska artister spelat in hans låtar igen, men projektet är ännu inte finansierat.

Annons:

En rad av Sveriges mest hyllade artister och producenter har tagit sig an uppgiften att spela in Magnus Lindbergs låtar igen. Organisationen för att få ut plattan finns också, men finansieringen är fortfarande oklar. Så här säger Peter Holmstedt från Hemifrån/Paraply Records:

"Nu kan det äntligen avslöjas! Hemifrån, Paraply Records och Border Music kommer att vara behjälpliga med att ge ut "Dom Som Aldrig Ger Upp: En Hyllning Till Magnus Lindberg", en hyllningsplatta till låtskrivaren och sångaren som gick bort alldeles för tidigt i februari 2019.

Ett stort antal välrenommerade artister har tolkat Magnus fina låtskatt och satt sin egen prägel på de fantastiska låtarna. Bland de medverkande finns Louise Hoffsten, Dan Hylander, Staffan Hellstrand, Peter LeMarc, Plura, Mauro Scocco, Lars Winnerbäck och Sophie Zelmani plus flera andra mycket fina namn.

Plattan är sammanställd och producerad av Kjell Andersson, Dan Hylander, Larissa Aggerborg Lindberg och Basse Wickman, och kommer att släppas både digitalt och fysiskt.

Det som saknas i nuläget är finansiering att sjösätta detta spännande projekt, därför har Magnus kollegor och vänner startat en crowdfunding-kampanj på Go Fund Me."

Genom nedan länk kan du skänka en slant för att förverkliga detta hjärteprojekt. Den som vill är så klart mer än gärna välkommen att sprida buskapet vidare, hälsar Peter:

https://www.gofundme.com/f/magnus-lindberg-skiva

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår