Hifimusik #5 2015

Test!

Technics värstingsystem

Vi har haft Technics helt nya R1-system på redaktionen, komplett med högtalare, slutsteg och försteg/nätverksspelare. Utförlig rapport från Mats Meyer-Lie i Hifi & Musik nr 5!

 

Stortest!

Uppgradera digitalljudet

Om du spelar musik via en dator, kommer en separat D/A-omvandlare med USB-ingång fullkomligt transformera ljudet till nya nivåer. De 9 DAC:ar vi testar i nr 5, kan förvisso omvandla digitala signaler till analoga även från Blu-ray-spelare, TV-apparater, CD-spelare eller snart sagt vad du vill. En digital kopplingscentral, med andra. Vissa dessutom med hörlursuttag och vissa med volymkontroll.

 

Test!

Pass Labs

I väntan på rapporten om det stooora Pass-systemet, \"nöjer vi oss\" den här gången med en i sammanhanget modest, men likväl 3-delad och klass A-spelande förstärkartrio.

 

Sanningen om Elvis

Bruno Tillanders nya bok reder ut en hel del missuppfattningar om The King. En del av sanningarna avslöjas redan i Thomas Nilssons initierade intervju med Bruno.

 

Test!

Pulshöjande trioder

När vi kopplade upp Line Magnetic LM-210IA, förstod till slut Mats Meyer-Lie vad alla triodälskande rörvurmare alltid pratat om!

 

Äntligen!

KompriMera, del 3

Äntligen är det dags att knyta ihop den här säcken, då Anders Edenoholm vänder blicken mot Japan, för att till slut likväl återvända till Europa.

 

Test!

Motroterande Mästerverk

Kronos Sparta är en skivspelare utöver det vanliga, bland annat med dubbla, motroterande tallrikar för att få bukt med sidokrafterna.

Pris: 79 kr

Pris (.pdf): 39 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår