Nyhet

Integrerade storsläggor!

Under hösten är Rotels integrerade Michi-förstärkare på väg ut på marknaden, och specifikationerna verkar onekligen lovande!

Ja, rent okulärt handar det som synes om nästan identiska produkter, fast i integrerat utförande! Det gäller även funktionerna, där de integrerade varianterna ärvt det mesta från de separata enheterna Michi P5 och S5. Effekterna är så klart något bantade, med 2x200 klass AB-watt på "lilla" Michi X3 och 2x300 på stora Michi X5, jämfört med hela 2x500 watt på det separata stereosteget S5.

Bland funktionerna märks nu som då inbyggd DAC med kapacitet på hela 32 bitar/768 kilohertz, ett par balanserade ingångar samt RIAA-förstärkare, där de ändå skiljer sig åt då X5:an liksom P5 hanterar även MC-pickuper. X5 hanterar även MQA-formatet.

Det separata för- respektive slutsteget testade vi i Hifi & Musik nr 4/2020, men testet finns faktiskt publicerat här på hemsidan, en bit ner i flödet!

X3 förväntats komma ut på marknaden i oktober till ett pris av 50.000 svenska kronor. X5 ska dyka upp i november och kostar då 70.000 kronor. Svensk importör är Septon men mer information finns även på den här dedikerade Michi-sidan: michi-hifi.com

Michi X3
Michi X5
Baksidan på Michi X5.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår