Nyhet

I nya kläder

Produktlanseringarna duggar tätt från Marantz, nu är det dags för de allra första produkterna med den helt nya designen.

I sedvanlig Marantz-ordning handlar det om en förstärkare och en CD-/SACD-spelare, men den senare har faktiskt också fullödiga nätverksmöjligheter i och med koncernens Heos-system.

Förstärkaren heter Model 30 och spelaren SACD 30n, där n:et anger nätverksmöjligheterna hos spelaren. Det mest slående med de nya modellerna, är annars den helt nya, mycket sobra Marantz-designen, som blickar såväl bakåt till forna klassiker, som in i framtiden.

Den nya 30-serien har hämtat en hel del spetsteknik från Marantz (ännu) finare serier, ja hela vägen upp till Reference och KI-Ruby. Förstärkarens förstegsdel har till exempel linjär nätdel med ringkärnetransformator medans effektförstärkarens klass D-moduler strömmatas av switchande nätdelar, precis som hos toppmodellerna. Förstärkaren har också såväl MM- som MC-förstärkning med valbar resistans hos den senare. Effekten anges till 2x100 watt i 8 ohm och det dubbla i 4 ohms impedans.

Modellerna kommer som vanligt finnas i svart och silverutförande, men med kontrasterande guld på sidorna. Priserna blir 30.000 kronor jämnt för Model 30 och 30.550 kronor för SACD 30n. Mer info om modellerna bör man kunna hitta på: marantz.se.

Marantz Model 30
Marantz SACD 30n
En prydlig baksida med en uppsättning högkvalitativa högtalarkontakter på Model 30.
SACD 30n har såväl fasta som variabla utgångar, LAN och WLAN och Bluetooth, USB-B in och digitalutgångar, bland mycket annat.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår