Nyheter

TWS från Huawei

Huawei är verkligen på tårna när det gäller avancerade, helt trådlösa in-ear-lurar. Nu är det dags för FreeBuds PRO.

Redan de i ytterörat liggande Huawei FreeBuds 3 var rätt unika när de kom, med aktiv bullerdämpning men kanske framför allt en storartad basförmåga, trots att de inte är in-ear-lurar. Den billigare uppföljaren FreeBuds 3i var mer regelrätta in-ear-lurar, med ännu bättre såväl ljud som bullerdämpning (testet finns här på hemsidan), ett betydligt billigare pris till trots.

Nu är det dags för FreeBuds PRO och här fortsätter man på in-ear-spåret, men i en betydligt mer påkostad utgåva, med snygga, rektangulära "pinnar" bland designelementen. På funktionssidan handlar det mest om AI-kontrollerad aktiv bullerdämpning, som själv kan ställa om från en miljö till en annan. Bland hårda data kan vi nämna att elementen har rejäla 11 millimeters diamter och att den totala spelatiden, inklusive laddfodral, numer är uppe på höga 30 timmar. På en laddning, ger de 5 timmar med ANC påslagen, 7 timmar i avslaget läge. Precis som med de tidigare modellerna, kan lurarna styras och skräddarsys genom AI Life-appen.

Priset hamnar på 1.990 kronor och de kommer finnas i butik fårn och med 19 oktober.

Rejäla, rektangulära "pinnar" och stora sensorer på FreeBuds PRO.
FreeBuds PRO i silverfärg. De finns också i svart utförande.
Huawei FreeBuds PRO i vitt utförande.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår