Nyheter

Blir av!

Nu avslöjar tyska High End Society att man kommer anordna den stora High End-mässan i München 2021!

Vi är nog många som gått omkring och funderat på om det blir någon stor hifi-mässa i München framåt vårkanten. Nu kan vi sluta fundera, om inte något allvarligt i smittspridning tillstöter, vill säga: arrangören High End Society avslöjar nu att mässan 2021 blir av, men med vissa restriktioner och förändringar.

Det är som så ofta tidigare Kristihimmelsfärdshelgen 13-16 maj som gäller som mässdatum, men nytt är att de två första mässdagarna, torsdag och fredag, nu är avsatta för professionella besökare. "Vanliga" år är det endast torsdagen som är exklusivt vikt för butiker, distributörer och journalister, men för att i möjligaste mån undvika trängsel, gäller detta alltså även fredagen på 2021 års mässa.

Lördagen och söndagen däremot är öppna för allmänheten, precis som vanligt. Några förlängda öppettider verkar det däremot inte bli, utan det är 10 till 18 torsdag-lördag och 10-16 på söndagen som gäller. Man följer så klart de förhållningsregler som gäller och man kommer ha glesare mellan utställarborden på éntrevåningen och bredare gångar.

Nytt för 2021 är också att man samkör med IPS-mässan, International Parts and Supply. Det vill säga en ren proffsmässa för tillverkare och utvecklare som kommer pågå parallellt med High End-mässan ute på mässområdet M.O.C.

Redan 8-9 januari är det dags för den betydligt mindre systermässan High End Swiss i Zurich, som flyttat från hösten till början av nästa år och även bytt namn till Finest Audio Show.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår