Nyhet

Audiovector R 6

Audiovector är ute på turné med sin nya R 6-serie. Först ut var Hifi Experience i Uppsala, men fler butiker följer.

Annons:

För en tid sedan besökte Martin Dunhoff från Audiovector Uppsala-butiken Hifi Experience. Med sig hade han inte enbart den av oss testade toppmodellen Arreté utan också Signature från från den nya, helt omarbetade R 6-serien, som inte har mycket mer än halva (!) namnet gemensamt med den äldre RS 6-serien.

Högtalarna spelades tillsammans med en Audio Research-rigg och helt nya Tellurium Q Statement-kablar, kabelfirmans hittills finaste och bästa.

Spelaren var Reference CD9se, försteget LS28se och slutsteget VT80se. Såväl försteg som slutsteg helt och hållet rördrivna.

En anläggning som enligt det stora flertalet av besökarna, spelade extremt bra med en öppenhet och dynamik som bör upplevas. Vilket man också kan, eftersom anläggningen fortsatt är uppkopplad hos Hifi Experience!

Kommande R 6-event hos Reptil Audio och Lefflers, har efter den förvärrade corona-situationen, dessvärre fått ställas in.

Martin Dunhoff från Audiovector.
R 6 Arreté och Signature spelades med rörelektronik från Audio Research.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår