Nyhet

Tidal Connect

Sedan en tid går det att strömma Tidal direkt via Tidal Connect. Men än så länge till ett begränsat antal produkter.

Annons:

Många av oss har länge velat ha ett enkelt och smidigt sätt att strömma Tidal, även högupplösta MQA-filer, med Tidal-språk kallade Master.

Sedan en tid är vår väntan över när man lanserat Tidal Connect. Om man tänkt strömma till rätt produkt, vill säga... Listan med produkter som är redo att direktströmma Tidal är förivisso hela tiden växande, enligt Tidals hemsida, men är än så länge begränsad till dessa märken:

Cambridge, StreamUnlimited, Bluesound, KEF, Lyngdorf, iFi, Dali och NAD. Vi hoppas och tror att de mest dominerande multirums- och strömningsplattformarna som framför allt Sonos men också HEOS, Yamahas MusicCast med flera så snart som möjligt hakar på. För att inte tala om de lite tyngre och mer hifi-inriktade aktörerna.

Att köra Tidal Connect är lätt som en plätt, vilket vi själva kan intyga, och fungerar i korthet precis som Spotify Connect, Chromecast och AirPlay.

En utförlig beskrving om hur man gör hittar den vetgirige HÄR. Listan med Tidal Conncet-certifierade produkter återfinns HÄR.

 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår