Nyheter Hifimusik #12 2020

Smidig uppspelning

Liten läcker CD-förstärkare med oväntade möjligheter.

Brittiska Brennan Audio har sysslat med små kombinerade CD-spelare/-rippare med inbyggd förstärkare. En populär modell har varit Brennan B2, en CD-förstärkare på 2x15W och som med största hårddisken ( 2T) kan lagra 4.400 CD-skivor i förlustfritt FLAC-format alternativt 10.000 skivor i MP3. Enheten som också finns med SD-minneskort har både WiFi och Bluetooth och fungerar också med Sonos och Spotify. Spelaren är tänkt att kunna skötas helt via den lilla displayen men skriver man in enhetens IP-adress kan man komma åt ett överskådligt gränssnitt för katalogisering och rippningsstatus i vilken webbläsare som helst. 

Nyligen kom Brennan BB1, en läcker liten bärbar 6-watts BT-högtalare/spelare med stor display för video och som kan lagrar upp till 40.000 låtar i MP3. Enheten som också har  webb-radio kan styras via telefon och rösstyras (Android) har upp till 9 timmars batteritid.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår