Nyheter

20 kilo RIAA!

Kompromisslös rörspecialist som tar kanalseparation på allvar.

Kanaluppdelade och balanserade MC-transformatorer, kanaluppdelad passiv RIAA-korrektion (LCR) med rörelektronik som förstås drivs av kanaluppdelade nätdelar. Ja, nya EA-2000 är en av de mest kompromisslösa grammofonförstärkare vi sett på länge. Praktpjäsen kommer från japanska Phasemation, tidigare Phase Tech och en doldis en highend-sammanhang. Moderbolaget som startade 1970 var specialiserat på avancerad mätutrustning och OEM-tillverkning av MC-transformatorer, men faktiskt också DA-omvandlare. Sin highend-division startade man 2002 med intriktning på avancerad rörelektronik, MC-transformatorer och MC-pickuper som nya PP-200 i aluminium med nålarm av bor.
En överraskande, men kul detalj är att firman använder transformatorer från svenska Lundahl i sina rörslutsteg trots att man ju faktiskt är specialist på just transformatorer.
Märkets svenska distributör är  Posh Audio.

www.poshaudio.com  

Baksidan av själva RIAA-delen med tre ingångar och balanserad rörelektronik.

 


Phasemation EA-2000 - monodelat grammofonsteg i sex delar. Korrektionen sker passivt med så kallad LCR-länk (induktans/kapacitans/resistans).

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår