Nyheter

Digitalkraft i miniformat.

Ny liten topp-DAC från England.

Perfekt ljud oavsett källa men till rimligt pris. Ja, det verkar ha varit Cambridge Audios målsättning med nya DacMagic 200M, en liten hörlurs-DAC som tar en ett rejält prestandakliv upp från tidigare toppmodellen DacMagic Plus. Nya omvandlaren liknar föregångaren, men har ett helt annat innanmäte och en avsevärt bättre, monouppdelad och balanserad analogsektion inklusive en effektstarkare hörlursförstärkare med lägre utimpedans än tidigare.
Digitalsektionen är också monouppdelad och kan hantera såväl 32-bits/768 kHz PCM som åttafaldig DSD, men ger också full avkodning och konvertering av MQA-filer. Precis som föregångaren har den koaxingångar, Toslink och en USB-ingång men också Bluetooth aptX. Enheten är tänkt att också kunna fungera som ett digitalt försteg och till exempel kopplas direkt till ett slutseg.
Ny svensk distributör är AAMP Nordic.
Pris runt 5.500 kronor.

Här syns alla samplingsfrekvenserna men också omkopplaren för tre digitalfilter.

Prydligt uppdelad analog och digital sida. Notera omkopplaren för att lyfta jorden till USB-ingången. Omvandlaren drivs av 12V DC.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår