Nyheter

Och mer TWS!

Philips introducerar en komplett serie sportlurar i april, samtidigt som vi fyller på TWS-testet i nr 3 med ytterligare två deltagare!

Philips höjer tempot i sin ljudsatsning, inte minst på hörlurssidan, där man konsaterar att 90% av vårt idrottande utförs tillsammans med någon slags hörlurar (i åldrarna mellan 16 och 24 år). Vi vill lyssna på musik när vi tränar, helt enkelt!

Philips satsar mot en marknadsledande position coh släpper fyra alternativ under våren: två helt trådlösa in-ear-lösningar (TWS), en så kallad neckband-lur samt en on-ear-variant. Bästa TWS-aternativet heter A7306 och erbjuder förutom bra ljud och fast förankring i örat, även pulsmätning och UV-rengöringsteknik. Neckbandmodellen A6606 har Bone Conduction-teknologi, för bästa möjliga samtalskvalitet och fortsatt hög säkerhet. On-ear-modellen A4216 har 40-millimeters element, 25 timmars speltid och en speciell kylgel i de avtag- coh tvättbara tygskydden!

Alla fyra är damm, svett och skvättsäkrade, de tre in-ear-modellern klarar av att hållas i en meter djupt vatten under 30 minuter!

Men Philips har ju så klart också "vanliga" TWS-modeller, som den hittills bästa T8505, som vi kommer lägga till de redan 6 olika modeller vi just nu testar för att kunna presentera resultatet i Hifi & Musik nr 3 (ute i handeln 2 mars). Men inte nog med det, vi har också lyckats lägga rabarber på ett exemplar av Earins helt nya A-3: enligt uppgift världens minsta och lättaste TWS. Från företaget som en gång var först i världen på området, då man presenterade ursrpungsmodellen M-1.

Philips A7306: bäst av de nya sportlurarna.
Helt nya Earin A-3 dyker upp i Hifi & Musik nr 3.
Det gör även Philips T8505.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår